KUNDEBASE​

Vores primære kunder er de mange Vandværker på Sjælland. Hertil kommer de firmaer som servicerer vandværkerne såsom Rådgivere, Brøndborere og Entreprenører.

Endvidere servicerer vi Entreprenører og VVS-firmaer, som lægger nye ledninger i forbindelse med byggesager, renoverer eller laver nye husinstallationer.

Ifølge lovgivningen skal ikkealmene anlæg med typisk 2 – 9 husstande (mindre end 10 m3/døgn) have udført en forenklet kontrol. Desuden anbefales enkeltindvindere (én husstand) også at få foretaget en forenklet kontrol. Er du/I medlem af Dansk Brøndejerforening, yder vi 10% rabat

Dette fører kommunen tilsyn med og informerer om. Kunden ringer selv til os, og vi aftaler hvornår prøvetagning passer.
Fødevarefirmaer – som har indført kvalitetskontrol af det vand de anvender til produktion og vask af udstyr – servicerer vi også.

Ejendomme / Ejendomsadministratorer, som ønsker eller bliver pålagt kontrol af husinstalltioners vandkvalitet er også meget velkommen.

Tandlæger, som min. én gang årligt skal udføre kontrol af vandet på units, er meget velkommen også. Vi ved at en fleksibel prøvetagning i denne forbindelse er meget vigtig. Giv os et kald for at høre nærmere.

Svømmebade, spabade og varmtvandsbassiner som iflg. 918 af 27/06-2016 og ”Vejledning om kontrol af svømmebade” skal udføre regelmæssig kontrol, har også mulighed for en nærværende rettidig service.​

Kontakt os​

DonsLab udfører fysisk,
kemisk og bakteriologisk

kontrol af vand.​

Kontakt os​

DonsLab udfører fysisk,
kemisk og bakteriologisk

kontrol af vand.​